jom join blog nie....

Monday, July 11, 2011

Saya suka terjah blog orang...

Sebenarnya sebelum saya tulis entri saya...saya terlebih dahulu akan terjah dulu blog-blog orang...bukan apa nak tgk la orang punya pendapat.pengalaman mereka..kasi luas itu ilmu pengetahuan daa...bukan apa..bila kita baca blog dari orang yang berpengalaman...lagi luas la kita punya pengetahuan..hehe...mengenai kehidupan orang lain..biar buka sikit otak kita nie...ye la saya dah berapa bulan duduk rumah je.baru habis matrik bulan 4 hari tu..tgh tggu tawaran universiti la nie..15 julai nie baru keluar...bermakna hari jumaat nie la...dalam 4 hari je lagi..berdebar je rasa...lagi pun kat rumah nie kurang bergaul ngan orang...setakat ngan family je...so melalui blog walking & facebooking la saya menjelajah pengetahuan..hehhe...saya nie nak kata baru jd blogger tak ada la baru sangat...dah setahun lebih jugak la...cuma lama tak update blog masa kat matrik dulu...

Nak tau blog yang saya terjah??sebab tgk kat item dekat dashboard..saya tertarik nak baca blog nie...antaranya:
  1. http://www.benashaari.com
  2. http://wacanaku2009.blogspot.com/
  3. http://akunakduit.blogspot.com/
  4. http://nieysah-hanisah.blogspot.com/

tu la antaranya...hehhee...yang lain-lain ada juga saya terjah...hehe..jangan plak kecik hati...kita
TERJAH...jom kita terjah antara satu sama lain...!!!

3 comments:

  1. ish2..ade gak blog akak..kan..xpela lau terjah..terjah la selalu..tiap2 hari pun xpe...hehe

    ReplyDelete
  2. jom terjah menerjah...jauh perjalanan luas pemandangan...

    ReplyDelete
  3. suka terjah jugak

    terjah sini pulak!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...