jom join blog nie....

Monday, July 11, 2011

DEBARAN SEMAKIN TIBA

Ye, debaran semakin tiba...hanya beberapa hari saja lagi dah nak tau keputusan UPU...alamak...semestinya inilah yang dinantikan oleh budak lepasan matrik macam saya nie...tak semestinya lepasan matrik..lepasan asasipun sama..lepasan stpm .macam tak percaya plak dah nak amik degree.kalau dulu tengok orang study kat U nampak best sangat hehe. rasa macam kecil je lagi..haha  hari jumaat nie (15 julai 2011) adalah penentu kat mana saya akan berhijrah dan belajar lepas nie...harap-harap dapat la apa yang diinginkan... kalau kat matrik cikgu-cikgu bagi peringatan kepada kami..mereka kata kami kena buat baik2 ...berusaha sehabis boleh...sbb nanti tak menyesal supaya kita dapat course apa yang kita nak kat U nanti... ye la matrik...bukannya senang...mungkin ramai yg dapat 4.0 tp tu pun kena belajar macam apa dah..bukan senang nak berjaya...kalau nak boleh tp ada syaratnya la.balik kelas pergi library...study week..pagi2 da bangun..pastu pergi library...lagi-lagi sekarang kan sekarang nie saingan memang la banyak sangat..tak terkira...semua dah pandai.....persaingan mmg la tinggi.....cikgu-cikgu matrik memang banyak membantu...macam-macam kelas diadakan...kelas hampir tiap2 malam...ye la kan...matrik program satu tahun..yang mana nak kejar silibus itu ini...tak habis-habis... So, adik-adik yang tengah study kat matrik tu belajar la sehabis baik..berusahalah....sbb kejayaan tak akan datang bergolek...

JUMAAT 15 JULAI 2011..AKU MENANTIMU...HARAP AKU AKAN TERSENYUM MELIHAT KEPUTUSAN ITU NANTI..HEHE

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...