jom join blog nie....

Tuesday, July 5, 2011

PENGUMUMAN KEPUTUSAN UPU..STPM/SETARAF SESI 2011/2012


PENGUMUMAN : ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA KEPUTUSAN KEMASUKAN KE UNIVERSITI BAGI STPM/SETARAF ADALAH PADA 15 JULAI 2011 BERSAMAAN HARI JUMAAT...HARAP MAKLUM

hehe...saya dah nak dapat keputusan upu ...tu yg kat tarikh atas tu 15 julai 2011..da lama saya tunggu..tapi takut jugak...saya mohon
pendidikan...saya harap dapat la apa yg saya mohon...Insya Allah..takut jugak nak terima results upu nie...doakan saya ye...tengah menghitung hari je nie...semakan boleh dibuat di laman web upu...saya nie baru je abis matrik...tak ada la baru sgt..dah dua bulan lebih dah...ari tu da pergi interview pendidikan...ermm..itu sahaja untuk hari nie...saya dapat info results nie daripada kawan saya...dia siap call pihak upu lagi hehe.ini laman web upu klik sahaja di laman web ini..untuk maklumat lanjut... http://upu.mohe.gov.my/   
SEMOGA BERJAYA KEPADA RAKAN-RAKAN SAYA JUGA...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...