jom join blog nie....

Wednesday, July 27, 2011

ARTIS OH ARTIS

Saya nak cerita la...bukan nak mengumpat...tapi nak jadi wartawan tak bertauliah jap...hehe..
Ni kes artis yang pakai tudung masa berlakon...tapi bila kat luar sebenarnya seksi...aduih....perlu ke nak seksi utk glamour?? tunjuk badan sana sini...kalau ye pun badan tu ramping dan mengiurkan x perlulah nak pakai seksi dedah sana sini...konon hot la tu pakai baju nampak dua objek kat depan??haha.. tambah dosa lagi ada la...
tak perlulah nak "mempromosikan " diri dgn cara macam tu....tak payah nak pakai ketat sana sini...tau la bulu kaki dah tak ada...(cukur la tu)hoho...kalau ye pun x nak pakai tudung di luar lokasi..tu hak masing2 la...tapi tak perlulah nak dedah sana sini...sebab masyarakat bila dah tengok cerita tu ok...tup tup ada plak gambar2 hot cam tu...ermmm...mmg x de mood dah nak tgk cter tu walaupun "best" tahap antarabangsa pun sekali...lebih2 lagi bila belom apa2 lagi...tak popular pun lagi..tapi muka boleh tahan.tapi wat hal ngan pengarah la....mmg dah ilang mood dah nak tengok.....aduhai....
Lepas tu...rasanya ada artis nie...saya x adalah kena mana pun...mungkin dia x popular atau saya yg x tau dunia hiburan nie....kwang2....so conclusion x popular sgt la kan... nak bergaduh sana sini..saman menyaman..haha..dah la.. idop nie cuma sekali so kita enjoy!! kata nora danish dalam sitkom puteri..hehe.. ntah x tau la sebab apa nak gaduh macam tu... sebab tak ikuti pun perkembangan dorang nie...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...