jom join blog nie....

Wednesday, August 3, 2011

Alahai banyaknya nak kena isi...

3 SEPT 2011...itulah tarikh keramat bahawa sy akan berhijrah pula ke negeri Johor Darul Takzim selepas negeri Melaka Bandaraya Bersejarah...yg mana sy akan menyambung pelajaran dalam bidang degree...saat orang tengah bergembira menyambut kehadiran Aidilfitri sy pula bertolak ke sana...huhu...sempat la sambut raya beberapa hari je..huhu

Nak masuk U pun ssh kan? nak kena isi itu ini...borang kena print sendiri...nak g medical check up..bukan buku...nasib baik tu dah wat..hanya tggl beberapa perkara..nak cari penjamin..isi borg..bayar duit pendaftaran dekat bank islam..mintak pengesahan...beli barang keperluan..tggl tu je la...lagi sebulan ...x pe la..buat slow2...x payah nak tergopoh gapah...slow2..x ada apa nak dirisaukan...

Sy ni kalau boleh sangat2 nak siapkan sume benda nie dalam masa terdekat ni...malas dah nak fikir...dengan ptptn lagi...banyak owh...sabo je la kan..huhu...apa2 pun...good luck kpd semua yg tgh dalam proses nak masuk U ni...dah la bulan puasa kan?hehe...x pe la...semoga berjaya...


1 comment:

  1. sbr ye adk jihah...
    akak pn cam tu gak ...
    tiap2 hari x abis2 isi borang2 nih...
    1 bln lg... kena settle awl2... 6t pening kepala lak pikir psl nihhhhhhhhh....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...