jom join blog nie....

Tuesday, June 14, 2011

baru habis matrik...tggu results masuk U..

Sudah lama tak perbaik ini blog...da dekat dua bulan saya ddk dirmh...dah habis matrik da pun..per cer sume org..harap baik2 belaka...saya kali ni x ada ape2 nak diceritakan..mungkin lain kali...cuma saya nak katakan saya tgh tggu tawaran U...saya dah interview dah..amik pddkn...mintak2 dapat la kan...kalu ada rezeki ada la kan...

nanti lain masa saya akan mencari idea mengenai tajuk-tajuk menarik yang ingin dikongsikan bersama anda semua...bukan apa..untuk berkongsi idea ni perlukan ketenangan ..idea pun kena lah banyak..heheh...ok itu sahaja..semoga anda semua berbahagia...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...