jom join blog nie....

Tuesday, May 15, 2012

cinta monyet!

haa...zaman yg plg lawak ----> time cinta monyet...ingt lagi masa aku darjah 1..ye ke?x ingt dah..hehe... ada sorg dak laki nie ( jiran aku punya sedara).. dia suka kat aku sbb dia kata muka aku cam org putih....perghhhhhhhhhhhh...lawak gler wei.. mgkn zaman aku kecik2 muka ak comel kot..haha..best gak kan???ala2 diana danielle gitu..hehe
dia siap bagi surat lagi wei kat aku melalui jiran aku tu..lawak la wei! budak darjah 1 pun bagi surat cinta la..haha.. so jiran aku jadi org tgh antara kitaorg la..hahaha.. 
tapi lama2 tu (x tau la bape lama) dia dah x suka kat ak sebab... nak tau sbb ape?jgn gelak tau! sbb dia kata muka aku dah x cm org putih dah...hahhaha..lawak la ..
tp time dah bsr2 nie kat U nie... dah x de cm nie.. x suka la cintan cintun nie..nanti2 la (ke x de org nak??)haha...watever la.. yg pntg aku score aku punya exam dlu...tu yg plg pntg!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...