jom join blog nie....

Tuesday, December 27, 2011

exam!!!

dah lama sebenarnya tak update blog nie...n dah sekian lama dah menyepi....huhu...bukan x nak update tapi kadang2 malas plak nak update...kepada sesiapa yg teringin nak baca post kali nie dipersilakan lah ye... sekarang nie dah nak abis sem 1 dah...n 3hb nie dah start exam....huhu...x tau la bole buat ke tak... rasa mc masih x bersedia je lagi...apa nak buat... mak selalu pesan belajar kuat2 biar dapat pointer yang bagus2 ...pergi mana2 mesti orang suruh jaga pointer..huhu...rasa mcm jaga pointer tu is simple as ABC je...padahal hanya Tuhan je yg tahu..ye la kan masa thn satu la kena struggle gila...sbb still boleh dikategorikan sebagai "senang" lagi walaupun pada hakikatnya x de la senang mana pun...kalau x belaja memg x bole buat..
sebenarnya x tau nak tulis apa...cuma nak kongsi la saat2 nak exam nie...mana la tau ada sesape yg nak bg kata2 dororgn utk belaja dengan lebih kuat lagi..

Sekarang ni kalau hidup  x ada pelajaran nak hidup senang pun susah...bukan senang nak senang...bukan susah nak susah...kalau nak fail mmg senang x payah la baca buku...tapi kalau nak dapat pointer 3.5 tu yg payah sikit...huhu...Aku x ada masalah dengan course nie...kos nie mmg menarik n ak da mula minat dengan kos nie..cuma yg ada masalah sikit nak belaja..huhu...ada vitamin M ...selalu sgt vitamin malas tu datang..huhu...

ok la..pape pun doa kan la ye kejayaan saya dalam final di utm nie...semoga kita semua berjaya..peace no war!!!

1 comment:

  1. Good luck... dalam exam akan datang. Jangan fikirkan sangat pasal pointer...janji buat yang terbaik..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...